• Din/Vrij 10.00 -17.00 Zat 10.00 -16.00 Op zondag en maandag zijn wij gesloten
  • Vragen? 0252-625450 verkoop@broere-zonwering.nl
  • Follow Us

Horecazonwering

HomeHorecazonwering

Markilux planet
vrijstaand parasol-zonnescherm

De markilux planet met zijn unieke uitstraling is een ideaal design stuk voor uw favoriete plek in de tuin. In de flex versie kan hij 335° gedraaid worden, zodat de schaduw precies daar komt waar u die nodig heeft. Er kan gekozen worden uit zeven standaard framekleuren en vele stoffen uit de Markilux collectie.

De planet van Markilux ontving direct vier onderscheidingen van “Plus X Award”, de grootste innovatieprijs ter wereld; voor zijn design, innovatieve techniek, kwaliteit en functionaliteit. Daarnaast werd het als beste product van het jaar 2014 in de categorie tuin en landbouw gekozen.

Markilux pergola
oprolbaar textiel dak

Rond, vierkant, functioneel. Stijlvolle bescherming tegen zon- en weersinvloeden voor grote oppervlakten zowel in de particuliere als in de commerciële sector; de markilux pergola 110 / 210. Compact vormgegeven, eenvoudig in gebruik, aan deze eisen wordt consequent voldaan.

Dit schermsysteem op slanke solide staanders en geleiders maakt het mogelijk om ook grote oppervlakten stijlvol van schaduw te voorzien. De voeten van de voorste staanders kunnen tot 10 cm versteld worden, om eventuele hoogteverschillen van de ondergrond uit te vlakken.

De hoogte van één van de voorste staanders is bij de markilux pergola 210 met een draaistang bediening tussen 20 cm en 40 cm te verlagen voor een betere waterafvoer.

markilux syncra flex
vrijstaand frame systeem

Het solide vrijstaande doekoverkappingssysteem voor stijlvolle bescherming tegen zon- en weersinvloeden. De markilux syncra 2 flex beschermd oppervlakten tot 60 m², tegen alles wat het buitenleven negatief kan beïnvloeden.

Zowel in de particuliere sector als ook in de commerciële sector. Als markilux syncra 2 uno flex tot 30 m² mogelijk. Daarnaast overal waar het bouwtechnisch moeilijk is een scherm te bevestigen. Omdat het systeem dankzij twee verzwaringskisten vrijstaat, is het ook zonder fundament flexibel te plaatsen en eenvoudig te verwijderen.

Roche+Markilux+markilux+spotline+LED
Roche+Markilux+markilux+hotspot
dxf130.tmp
Remote+Control
light+7+wind+sensor
Roche+Markilux+infra-red+heater