• Din/Vrij 10.00 -17.00 Zat 10.00 -16.00 Op zondag en maandag zijn wij gesloten
  • Vragen? 0252-625450 verkoop@broere-zonwering.nl
  • Follow Us

Markilux 970 Knikarmscherm

HomeMarkilux 970 Knikarmscherm

Markilux 970 Knikarmscherm.

Behaaglijk voelen in je eigen huis is de hoogste prioriteit. Van kelder tot zolder moet ieder detail met je eigen smaak overeenkomen en een eenheid moeten vormen. Pas dan geeft thuis zijn ontspanning na de dagelijkse hectiek en is het de rustpunt voor een ieder.

Met deze reden is het wenselijk de stijl van het huis en zijn ruimtes ook op het balkon en terras terug te vinden, wetende dat men daar in de warme jaargetijden vele ontspannen uren zal doorbrengen.

De elementen als tuinmeubelen en zonwering zullen moeten passen bij de architectuur van het huis en spelen daardoor een belangrijke rol. Reden genoeg voor de zonnescherm specialisten van markilux in zijn breed assortiment nog een type te introduceren. Het cassette zonnescherm markiliux 970 valt met zijn eenvoudige slanke ontwerp onder stedelijke architectuur. Strakke lijnen gaan over in geronde hoeken. Hierdoor kun je zeggen: het bijzondere zit in de eenvoud als het om design gaat, want de techniek is verre van simpel. Zo zorgen geïntegreerde Led spots ook bij zonsondergang voor lange gezellige avonden. En gedurende de nacht zal de zonwering beschermt worden, want dan verdwijnt het aan het eind van de dag in de gesloten cassette die geruisloos sluit. Een siliconen afdichting verhindert dat vocht en vuil in de cassette komt. Ook in uitgedraaide positie kan het weer en wind geen slijtage veroorzaken. Een speciale Bionic-pees van hightech weefsels, die in de knikarm zit biedt de nodige weerstand. Bovendien heeft het knikarmscherm een kantelmechanisme waardoor het regenwater altijd afvoert.

De markilux 970 is verkrijgbaar als standaard in decente RAL en lounge kleuren. Het uitvalprofiel kan verder nog in zes opvallende accentkleuren worden uitgevoerd. De doekkleur is vrij te kiezen met verschillende dessins zoals effen, gestreept, gemelleerd structuur of kleine ruit.