• Din/Vrij 10.00 -17.00 Zat 10.00 -16.00 Op zondag en maandag zijn wij gesloten
  • Vragen? 0252-625450 verkoop@broere-zonwering.nl
  • Follow Us

Smits SolidScreen

HomeSmits SolidScreen

Screens zijn volgens velen de ideale vorm van zonwering. Door toepassing van glasvezeldoek worden de zonnestralen gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Goed voor huis en kantoor. Het assortiment bestaat uit een ruime keuze in kappen, geleiders, framekleuren en een zeer uitgebreide doekcollectie. Hierdoor is onze collectie (windvaste) screens ook  geschikt voor toepassing in projecten.
Screen Excellent
De Screen Excellent combineert de windbestendigheid van een screen met het onbelemmerd uitzicht van een valarmscherm. De kap en voorlijst kunnen in een koof geplaatst worden, wat zorgt voor een aantrekkelijke aanblik zonder uitbouw. De Screen Excellent beschikt over een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

SolidScreen
De SolidScreen is een innovatief type screen met bijzondere eigenschappen. Dit type screen heeft dankzij het speciale ritsgeleidingssysteem de volgende voordelen:
– In elke positie windvast (tot 145 km/h)
– Geen opening tussen geleider en doek
– Het doek wordt mooi strak gehouden
– In gesloten positie is het screen tevens insectenwerend
– In combinatie met verduisteringsdoek is het zeer geschikt als verduisteringsscreen (binnen)

Op 6 juli 2010 heeft de SolidScreen Standaard tijdens een windtunneltest de maximale snelheid van de windtunnel, 145 km/h, doorstaan. Na de test was geen onomkeerbare schade of blijvende vervorming waargenomen. De SolidScreen en motor waren na de test nog operationeel. In 2015 volgde de SolidScreen XL 150 met eveneens succesvolle resultaten. Van de veelzijdige SolidScreen zijn meerdere varianten ontwikkeld. Namelijk de XS, Standaard, Jan des Bouvrie, Niche, Façade en XL.